Pàgines

Festa del Vi. Gandesa



Novembre arrenca amb una de les cites clàssiques. Aquest cap de setmana, del 2 al 4 de novembre, es celebra la 25ª edició de la Festa del Vi a Gandesa. La D.O. Terra Alta celebra la seva cita anual on a part de la fira en podem destacar la Nit de les Garnatxes Blanques que tindrà lloc el divendres dia 2.

Una D.O. Terra Alta que cada cop rep més elogis i que veu com vins de la seva zona es posicionen entre els de més renom i projecció.

En els darrers anys la Festa del Vi ha anat vivint canvis en la seva organització, evolucionant del caire més popular per dirigir-se a un públic cada cop més informat i presentant uns vins que es superen any a any. Amb esperit constructiu, potser comentar que en la darrera edició el sistema de tiquets i les proporcions que se'n demanaven per molts vins, no era del tot encertada i així ho reconeixien alguns cellers. Veurem si es un tema que s'ha revisat.

En definitiva, cita recomanable  i vins que cal conèixer. La mostra la tindrem en breu en la nova Guia de Vins de Catalunya i les valoracions que n'ha fet de diversos "Terra Altes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada